Wednesday, September 1, 2010

Laki2 test Market VS GegurL Gedik


Tetiba aku nk buat entri ni bile tebaca 1 bLog yg almost mengkondem gegurl.Mengatakn bhwa gegurl itu gewdix@gewtix@yg sebenarnya,,gedik.Aku xtaw la klu2 dy tu lessy gaybOy ke x.tu laen crita.



   Tp dlm bLog dy ade crita yg dy de kutuk sorg pompn tu.gedik la,geLi2 lah,,tp last2 tesuka kt pompn tu sbb actly dat gurl xlah steruk yg dsangka.Nampak x??Nampak x??Dont judge people at your 1st impression.betol pe Org2 tua kata,,xknl maka xtaw.

   Contoh paling snglah,,klu aku kate Laki2 ni bjed chantek hawt,macho,buaya darat,xsetia,apelah bagai.Then,,kaum laki2 akn kata,,”xsuma laki2 camtu”.Camtu jgklah gegurl.xsuma comel gedik2.betoL?


Tu intro2 jew.Utk mmbls balik kata2 mamat itu.

  " Lelaki suka test market.da mmg sifat smulajdi kowt".heh!!!ape kejadahnya itu?aku mcm xbape nk phm ayt ni.

Benda ni plg nmpk kat Fb lah.skunk ni bdk2 umo 5taon pOn da ade fb.yg aku umo 18 br nak blaja buat.deym.Kenapa aku kata kt fb,,sbb hampir hari2 aku tgk muka fb.

Back tu topic,,kat fb tu kan ade tmpt chat.Kdg2 Org yg kita xbpa nk knl pon chat dgn kita.Tye khabar lah bgai.Klu fb tu gegurl pye,,laki2 lah yg rjin mengechat.n vice versa.
                     Ok.biLa bengkek stat jd Wolverine ke huLk klu cmni?

Part ni yg aku kurg minat bila aku taw hal ni dari laki2 sndri.iaitu: (4 sum1 yg br nk knl2 la.yg da knl tu laen crita k)

>>klu gegurl tu mlyn chat tu,,mknanya gegurl tu gedik.Melayan je.Kire dikatakan agk market lah laki2 ni.

>>klu gegurl tu buat bOdo muka slumber xlyn lgsg,kate gegurl tu bjed hawt,sombong.Skt ati sbb xmarket.(-_-)”

Gedik mcm ni ke?

Wadafushh.

Ade pulak market xmarket kan.

  Bagi aku,,stakat nk member2 xde hal punya.bkn nk kawin pon kan.

Slalunya approve friend tu sbb ada mutual friend yg ramai.betul?Dari situ kita taw yg bdk tu pon stdy tmpt yg sama.

Lepas tu,chat.Common2 pon tye bnda yg sama.”stdy kat cni jgk eyh?cos ape?xpenah nmpak pon”.Last2 kita taw yg tmpt stdy sama.Cuma xpenah knl.Ok pe.dpt knl2.kawan bia ramai.
Jadi,,xde isu market xmarket.


video

Bruna Mars-Just the way u are.but diz one is Acoustik cover by Matt Bailis.Semart.

Ok fine.klu yg tdi tu ayt nk knl mmbe2 sekolej.

Ni ayt nk test market>> “Hi u,,u comel.kita kapel nk?”.Terang2 ayt ni poyo2 je.

Test market,test skill,test kemachoan,,xde makna lah.Dlm alam maya plak tu.Suma org buleyh buat ayt.Kdg2 tu,org lain yg tolg jwbkn.buat malu jew klu kate diri tu cukup market hanya dlm alam maya.



aku rasa Org yg nk test market ni sbb dy nk tgk ayt dy power x.Salunya muka dy xberapa jambu.ala kadar ja.Sbb tu la dy suka menjambu.haha.Yelah,,klu muka market mcm Zac efron,Fahrin ni,terang2 dy taw yg diri dy tu agk jambu.xpyh nk tanya,compem2 ade je mata tga usha baek punya.xpyh susah2 bikin esei nk test market.


Hal gurl gedik tu aku rs depends kt bdk tu sndri.Mungkin habitat smulajadi,nk attention or saje buat2 tu aku xtaw.

Senang cerita,kenal betul2 human being tu mcm mana.Klu setakat knl 6 taon kat chattg,xpena jpe tp kate "aku knl hati budi dy,dy lah soul mate aku." xpayah la.sbb benda tu tulisan semata-mata.

                               Sekadar gambar hiasan
Ok.no hurt feeling or tacing2.Cantek mOkcik kt ats ni.

No comments:

Post a Comment